2011. április 3., vasárnap

Mozgalmas hetvege - Lori

Szombat reggel fel 8-kor jott egy bacsi betenni az uj bejarati ajtonk. Nekem nagyon izgi volt a dolog, sokszor leszaladtam hozza es beszelgetesbe elegyedtem vele.
Mivel egeszen delig dolgozott, ki sem mentunk nagyon, csak az udvarra. Ocskos kozben kidolt, mert rossz ejszakaja volt es fel 12-tol egeszen fel 3-ig aludt, mikor mar anya felkeltette. Kozben azert megjottek lengyel barataink is, fel 2-kor. Nagy suti keszitesbe kezdtunk, mivel mar delelott osszegyurtuk a tesztat, csak ki kellett szurni a husveti formakkal. Oscar (5) ugyanugy belemerult mint en, mig Oliver (3) kozolte, hogy o inkabb Kisvakondot szeretne nezni, mint a multkor.
Fel 4-kor aztan elindultunk a jatszoterre, mert ugy tunt, hogy a hazunk mar nem eleg nagy ennyi gyereknek. Az ido is szepen kivirult, igy egeszen 6-ig maradtunk.
Vacsira benyomtuk az ebed maradekat, ittunk tejcsit, majd mar mentunk is csobbanni, mivel a jatszon naaagyon koszosak lettunk.
Vasarnap szepen, idoben keltunk, igy jutott ido arra is, hogy gyorsan osszedobjunk par kokuszgolyot. Azt elvittuk magunkkal a templomba, ahol a vasarnapi iskolasokkal megettuk, mondvan Ruben szulinapjara. A mise vegen mindenki, akinek ott volt az anyukaja, kapott viragot. (Angliaban most van Anyak napja.) En is elore mentem ocsivel, de csak nekem adtak, egy kis csokor narciszt, amibol egy szalat Rubennek passzoltam le, a tobbit pedig megtartottam. Anya ures kezzel tavozott.
Itthon apa epp kelt, ment melozni, de elotte meg kezembe csempeszte a mar megirt, altalam szignalt Anyak napi lapot, hogy adjuk at osunknek.
Kozben kesz is lett az ebed, megettuk ugyesen (mostanaban nagyon jol eszek!), majd pont nekialltunk egy jo suti recept keresesenek, mikor hivott Barbi, hogy eljonnenek hozzank az anyukajaval.
3 utan be is estek, amire mindketten megorultunk es mint a vademberek orjongtunk, orditoztunk, tortunk, zuztunk! Aztan megelegelte anyank a zajt es bekapcsolta a tevet, ami legalabb ocskost lefoglalta 10 percre, mig en is lenyugodtam es nekialltam Alexxal rajzolni.
6 utan mentek el, addig atveszeltunk 2 jegesot is, csipegettunk a sutibol, gyumolcsbol, igy vacsira mar nem is volt szukseg. Azert az elalvas megsem ment olyan konnyen, pedig Ruben nem aludt delutan, megis szovegelt egeszen 8-ig.

5 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Jo kis hetvegetek volt mint mindig, klasz hogy ennyi jo programotok van es a ti orszagotok igaz nem is talal Romaniaval.Szoval orulok hogy ennyire tudtok elni.Mi majdnem ki sem mozdulunk nincsenek rendezvenyek, jatszoter sincs felenk,sem jatszohaz semmi a gyerekeknek.Ami nagyon rosz,igy az sincs ahol uj gyerek baratokat szerezni stb.
Edesek a sutizok nagyon,jo kis segitseg vagytok.Edesek a kepek.puszika

Dorisz írta...

Igen Ramika holnap kezdi végre az ovit, és e hónap 12-én lesz 3 éves. Furcsa, hogy már ekkora:)

Jó kis hétvégétek volt:) Aranyosak a gyerekek is:)
Puszi

admin írta...

Hogy én is már mióta készülök sütit sütni! Tán karácsony óta. :-D
Adtál is egy ötletet, mert mintha lenne nyuszis kiszúróm..., talán! :-))
Vettem a célzást! :-) Akkor: Boldog anyák napját! :-)
Puszi!

csupella írta...

Minden napszakra egy süti?Anya egy évben nem süt annyit,mint ti egy hétvége alatt:)Nagyon jó kis hétvégétek volt.Örülök,hogy felétek is szép az idő:)

Era és Dani írta...

Micsoda programok...hát ti aztán nem unatkoztok egy nap sem.
Végül is jó olvasni,hogy ilyen szupi kis "életet" éltek ti ott kint messze....(de zárójelbe megjegyezném,hogy biztos könnyebb így mint,ahogy mi szerettük volna...két idegen odakint,nehéz ügy.)
Szóval egyenlőre apa visszajött....hosszú történet,de az tuti,hogy nagyon nehéz volt nélküle,nagyon hiányoltuk,pláne a Dani......hagyjuk....itt vagyunk,élünk,egészségesen,együtt....majd lesz valahogy....
puszi nektek.