2010. november 2., kedd

Fogorvostol a discon at a balettig - Lori

.....................Ez a mese mar uncsi, igaz apa?..........................
Hetfo reggel anyankat boldogga teve mindketten koran keltunk. Ocsi 6-kor, en fel 7-kor, mert kakilnom kellett. 10-re mar rendesen szet is szedtuk a kerot, ezert inkabb gyorsba kimentunk. Setaltunk egy nagyot, majd arrol volt szo, hogy talalkozunk baratosnemekkel a kavezoba, de olyan sokaig ebedeltek otthon, hogy meguntuk a varakozast es elindultunk felejuk.
A parkban futottunk ossze, volt am nagy olelkezes! Onnan egyutt ballagtunk tovabb, de 1 ora mulva mar el kellett valnunk, mivel apa jott haza es nalunk volt a kulcs.
Itthon megettuk a vasarnapi maradekot, es mar mehettunk is a szokasos fel evenkenti fogorvosi randinkra. Ruben addig a babakocsiban aludt es persze pont akkor kelt fel, amikor indultunk, igy csak kenyeret kapott.
A varoban egesz sokan voltak, de 5 perc utan mar hivtak is minket. En maradtam utoljara, mert kijelentettem, hogy nem nyitom ki a szam. Apa utan anya jott, majd az o kezeben Ruben, akinek kicsit bohockodott a bacsi, kicsit megcsikizte es mar ment is minden a maga rendje s modja szerint. En aztan...oda sem akartam ulni, de velul hallgattam anyara, aki azt igerte, hogy matricat kapok a vegen. Es ugy is lett, nehezen, de megmutattam a fogacskaim, majd egy kiralylanyos matricaval gazdagabban, futva hagytam el a helyiseget.
Hazafele beugrottunk az elelmiszer boltba, majd itthon mosogattunk (azaz elusztattuk a konyhat!) Rubennel, apat visszaengedtuk dolgozoba, vacsiztunk es vegul furodtunk, aludtunk.
Kedden pedig ujra suliba mentem!!! Szerencsere csak fel 8 utan keltem, igy lazaba kakozhattam, tevezhettem, majd boldogan oltozni kezdtem. Indulas elott 15 perccel beesett anya volt gimis osztalytarsa is, Barbi, aki a reggeli busszal jott hozzank Nottingham-bol. Igy ma o is es Ruben is elkisert, mert utana kavezni mentek, mig en okosodtam.
Suli utan hazajottunk. Meglepo modon alig sirdogaltam, hogy Annabelle-tol el kell valnom, mert megbeszeltuk Amy-vel, hogy delutan elvisznek a suli diszkoba, Joseph-et meg anyaval es Rubennel hagyjak otthon, majd a baletton meg talizunk.
Itthon osszedobtunk egy gyors ebedet, leraktuk Rubent aludni, kesobb elkoszontunk Barbitol, majd atoltozve a 'Princess' ruhamba, vartam Annabelle-t.
Kicsit kestek, de a csere hamarjaban lezajlott, mielott meg Joseph felfoghatta volna, hogy a szulei lepasszoltak.
A suliba kocsival mentunk, amit nagyon elveztem, mert mar regota be akartam ulni Annabelle apukajanak a jarganyaba. Ott aztan beozonlottunk a nagy terembe, ahol hangos zene volt. En vegig baratnom mellett tancikaltam, de mikor neha magamra hagyott, leultem buslakodni. Vegen volt nemi innivalo es egy kis zacsko csipsz, amivel mi el is rohantunk, mert kezdodott a balett.
Kisse kesve ertunk oda, anya mar vart rank Joseph-el. Kiugrabugraltuk magunk, elkoszontunk egymastol, majd en boldogan belultem a babakocsiba, mivel ocsi apaval maradt, igy hazafuvarozhattam a popom a zuhogo esoben (anya ugye abba tolta Joseph-et).
Este sok izgit nem csinaltunk; jatszottunk, ettunk, ittunk, majd jo faradtan mar fel 8-kor, furdes nelkul aludni tertunk.

4 megjegyzés:

csupella írta...

Egész sűrű programotok van mostanság.A fogorvosi vizsgálatot kivévi,mind nagyon izgalmasak is.
Discó???Hát nem lehet elég korán kezdeni!:)
Ricsi tőlünk 85km-re lakik Lacival és nagyszüleivel.Ott szépítgettünk egy öreg házat közös otthonnak is,de abból inkább csak nyaraló lett,amit az ott töltött időkben használunk.

Mátébogyó írta...

Volt mit tenni-venni mostanság!
Na de hogy discózni? Végül is egyre korábban kezd mindent ez a mai fiatalság! :-p
Majd írok..., de azt hiszem a mai napba már nem fog beleférni...

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hat ti aztan nagyon jo baratnok vagytok .Edes vagy a princess ruhadban,diszkoba es baletra jarsz hu klasz.jo koran ebrdetettek de aadig is jot setaltatok ,majd ugyesek voltatok afogdokinal.pusizka

Era és Dani írta...

Nagyon bátor kiscsaj vagy ám,fogorvosnál ilyen ügyesnek lenni még egy felnőttnek is javára válna.
Ja és a princess ruha is gyönyörű volt,de aki hordja is az!!!
Szupi kis programokra jártok az már biztos.
Mi most őszi szüneten vagyunk,majd írunk.
Pusz:Dani és Era