2011. május 2., hétfő

A szunet utolso napjai - Ruben

Csutortok, penteki napunk uncsin telt. Lori mindenkepp talalkozni akart mar Annabelle-lel, de az anyukaja mindig "annyira" el volt foglalva, hogy meg a parkba sem tudtak kijonni, ami egeszen pontosan a hazuk elott van! Igy maradtunk mi neki, bar azt tobbszorosen tudtunkra adta, hogy az edes harmasunk mar nem eleg szamara.
Szombat delelott elbuszoztuk abba a jatszohazba, ahol meg januarban voltunk Oliver (Lori osztalytarsa) 4. szulinapjan. Kizzy, Katie es George vart rank, akikkel anno egyutt jartunk a zene bolcsibe. Nekik szoktuk lepasszolni a kinott ruhaink, de az enyemek egy ideje Monikaeknak mennek, mert onnan mi is kapjuk a kozepsorol.
Jo volt a buli, mivel nyitasra, 10-re mentunk, es rajtunk kivul csak 1 fiu volt. Masztunk ugyesen egyutt, en es a lanyok, mig anya babazott a 9 honapos, 13 kilos George-gal. 1-ig maradtunk, addig meg is ebedeltunk ott, majd beugrottunk egy charity boltba, ahonnan en 2 remek jarmuvel gazdagabban jottem ki (csuklosbusz, beton kevero).
Mikor epp beestunk a kertunkbe, bealudtam. Hagyott anya 3-ig, majd konyortlenul felkeltett. Benyomtunk egy szenyat, aztan elrobogtunk a jatszoterre. En felve, noverkem annal batrabban szemlelte a napokban bekapcsolt szokokutas medencet.
Vasarnap kisse kesve ertunk a templomba, amit paran jol meg is mosolyogtak, mert eddig mindig elertuk az elso eneket, de most mar epp imadkoztak, igy feltunoen jutottunk csak at a vasarnapi iskola termeig. Eleinte egesz jol figyeltunk Mary-re, de a vegere mindketten beindultunk, hangoskodtunk, igy anya hatramaradt velunk, mig mindenki mas bement.
Innen park, majd bolt, ami alatt elszundikaltam. A csajok hazatoltak, anya nekiallt az ebednek, ami epp kesz lett, mikor felkeltem. Olyan ugyesen ettunk, hogy utana anya felallitotta nekunk a satrat, es meg fagyit is kaptunk!
De kesobb meg elvitt minket ujra a jatszora, mert nem birtunk magunkkal. Mire visszajottunk, joghurt, keksz jott es mar ugrottunk is a kadba.
Hetfo reggel egesz keson keltunk. Delelott bent, majd kint jatszottunk, mig vegul 12-kor el nem indultunk a messzebbi jatszora. Kozben beugrottunk par boltba, es az egyikben veletlenul raakadtunk egy doboz szines kretara!
A jatszoteren 1 orat maradtunk, majd -a mar lerombolt- helyi kastely dombjat megmaszva letelepedtunk a fube es anya belefogott a koszorufonasba.
Apa ele pont 2-re ertunk, de olyan buta szel volt, hogy anya 15 perc utan megunta a varakozast es elindult velunk haza. A vicces az egeszben, hogy apank ra kb. 5 percre jott is mar, de masik uton ment, igy hamarabb ert haza.
Alvas delutan nem jott be, emiatt anya nagyon figyelt ram, hogy el ne bobiskoljak valamelyik sarokban. Szerencsere nem volt gaz, aztan miutan apa visszament 6-ra melozni, noverkemmel kimentem egy bo orara jatszani, olyan szepen, hogy anya bent vigan csinalhatta a sutikeit, takaritast.

3 megjegyzés:

admin írta...

Jöttök-mentek szüntelen! :-)
Mi is vettünk krétákat a múlt héten, de kb. fele akkorát, mint ti... :-)
És még ki sem próbáltuk. :-o
De jó, hogy így kiengedted "egyedül" a gyerkőket! Én meg nem tudom Mátét egyedül hagyni Mátét 1 árva pillanatra sem a kutya miatt. Szeretik egymást, na de a kutya az kutya...
Nem sűrűn dőlök le Mátéval aludni. Eddig még csak akkor csináltam ilyet, ha beteg voltam (többnyire). Most is kár volt, mert nem aludtam, csak kínlódtam, így többet ért volna, ha talpon maradok. :-p

Kristóf és Maja írta...

Az a park nagyon szép az első képen! Sajnáljuk hogy Annabellel nem sikerült találkozni, de azért anya gondoskodott róla, hogy a szünet alatt se unatkozzatok, úgy látom! :D Ezeknek a csini ruháknak a Maja is örülni, az bizti.. :d Mi is egy ismerőstől kapjuk a szépségeket, úgy örül nekik anya mindig mintha megnyerte volna a lottó 5-ös találatot. :D:D

Azt igérik a hétvégére itt elromlik a jó idő... reméljük nálatok nem!

Puszi
Maja és Kristóf

Era és Dani írta...

Nagyon szép lehet az a park...jól telt a szünetetek.
Na és az a koszorú,én nem tudok sajna.
Milyen fagyit szerettek?
Ja és anya jó az új háttér!
Pusz.