2011. május 11., szerda

Fogorvos - Ruben

Hetfo delelott anyaval a nagy semmit tettuk, majd elmentunk noverkemert. Bevonultunk a varosba, mert kellett viragfold es viragcserep.
Itthon egy hipergyors ebedet kovetoen neki is lattunk a kerteszkedesnek. Most eloszor segitettunk ilyen nagyon kozelbol, de ugy bejott, hogy anyanak szabalyosan el kellett ragadni tolunk a dolgokat.
Kedden apa szabad volt, igy o vitte reggel a leanyzot. Erte mi mentunk, mig apa megnezett egy melot. A varosban futottunk ossze, nagybevasaroltunk, es jottunk is haza. Miutan megfozte csaladfonk az ebedet, pihiztunk kicsit, majd 5-kor ujra kimentunk, mert be volt igerve a jatszoterezes. Megcsodaltuk az ujabb adag bebi kacsakat is, a vizezesrol le lettunk szavazva, majd hatalmas nagyot hintaztunk, amit talan apa jobban elvezett, mint mi.
Szerda reggel anya batran motorral engedett el a suli fele. Persze en az osszes villogoval felszerelt autonal megalltam es nem mozdultam. Ha meg menni kellett, duzzogni kezdtem es lecovekeltem egy helybe. Igy anya huzott, cipelt neha, de -nagy meglepetesere- visszafele mar ugyesen, magamtol motoroztam egesz uton! Igy is 1 oraba telt, mig megjartuk az amugy fel oras utat.
Sulibol rogton visszajottunk, atoltoztettuk Lorit, megmostuk a fogunk es mar szaladtunk is a fogorvoshoz. Most apa nem jott, es anya nagyon bekeszult jatekokkal, konyvvel (amiben fogorvoshoz mennek a gyerekek), de meg szinte le sem parkoltuk a babakocsit, maris hivtak minket! (Altalaban fel orat varni szoktunk.) Olyan hirtelen estunk be, hogy en rogton bujtam anyam szoknyajaba. Mikor meg leult a nagy szekre, hisztibe kezdtem, mert hozzamenni nem akartam, de azt sem akartam, hogy o ott uljon! Azert elkapott gonosz mod, de nem jutottunk el odaig, hogy szep szora kinyissam a szam. Amint foldet ertem viszont, okos, ugyes noverkem ugrott a helyemre es rogton teljesitette a doki minden kereset, kivansagat! Vegul lecsekkolta anya protkojat is, majd epp azon voltunk, hogy elkoszonjunk, mire Lori kovetelni kezdte a kiralylanyos matricajat (azt kapott legutobb). Viszont ez a fogorvos olyan nagyon uj, hogy meg nem volt ideje semmi ilyesmit beszerezni, igy inkabb felfujt egy gumikesztyut, abbol egy punk tarejos fejet csinalt, rarajzolva szemet, szajat...ami mindkettonket jol megijesztett. Lori persze pityeregve hagyta el a rendelot, mire egy neni a recepcio fele menet megallitotta, hogy mi a baj? Meghallgatva szivszaggato tortenetunk, lelekszakadva szedte a lepcsoket az emeletre, hogy szerezzen nekunk matrit (kb 9 honapos terhes lehetett!). Mire visszaert, epp jott a doki ba is, aki meg egy nagy fogat abrazolo matricat hajtott fel! Igy jutott boven mindenkinek, de testverem megsem volt elegedett, mert egyiken sem volt KIRALYLANY!!!
Innen a picra mentunk, vettunk egy csomo epret, afonyat es malnat! A park fele be is nyomtunk a felet, majd vizeztunk kicsit, vegul -boldogan, hiszti nelkul- elkoszontunk a viztol es hazajottunk.
A delutan nehezen es balesetekkel telt! Estenkent szoktunk zenet hallgatni a szamitogepen, mig anyank vasal. Lori ugy gondolta, hogy ezalkalommal besegit. Anya mutatta neki, hogy mit s hogy kell csinalni... aztan egy pillanatra elfordult...... Noverkem rendesen megegette az egyik ujjacskajat, ami rogton fel is holyagosodott. Aztan furdesre keszulodven, megkergetett anyam a furdoszobaban, mire ugy fordultam, hogy pont beszaladtam a mosdoba... Igy egy gyors furcsit nyomtunk csak, majd a mese is elmaradt, mert anyanak mar fajt a feje a sok sirastol.

6 megjegyzés:

Dorisz írta...

Nem semmi volt a fogorvosnál :O

Szegénykék:( De reméljük hogy rendben vannak már a gyerekek.

További szép napokat!

Era és Dani írta...

Sziasztok.
Nagyon jók ezek a fürcsis képek....már ilyen szupi idő van arra.
Sajnálom szegény kis baleseteseket,remélem jobban vannak??
Ja és az előző írásodnál.....az a szájbiggyesztős kép....édes pofa,tündéri!!!De jó rövid hajacskája lett....úgyis jön a jó idő.
Puszi nektek.

Marika írta...

Hát igen, azt mondják, hogy a baj nem jár magában :( Remélem azóta már gyógyulnak a sebek és már anya feje sem fáj!
Egész jól viselkedtetek a fogorvosnál. A tanulság csak annyi, hogy legközelebb anyának azt is meg kell jegyezni, hogy mikor, hol és milyen matricát kaptatok :)
További jó időt és pancsolást: mamm

Alida írta...

Köszönjük a szülinapi lapot, Tami azzal aludt.
Jók a képek, Ruben már most olyan barna amilyen én nyár végére sem leszek.
Puszi: Alida

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Gyonyoru napjaitok voltak,Lori te aztana nagyon ugyes es bator vagy hogy csak ugy mutogattad a fogaidat.KLasz lehettet az apas nap a tonal,es bebi kacsakat neztetek,klasz.puszika

csupella írta...

Pedig szegény fogdokibá nagyon igyekezett:)
Azok a pici kacsák imádnivalóak!!