2011. február 5., szombat

Apas het, uszoda - Ruben

Apa keddtol szabadsagon van! Mar januarban meg kellett volna kapnia ezt a hetet, de a fonoke betegszabin volt akkor.
Hetkozben semmi izgi nem volt, reggel apa vitte Lorit suliba, majd egyutt mentunk erte. Egyik nap viszont ugy leesett a cukra, hogy majdnem elajult az utcan!!! Nagy hirtelen ott termett Monika a semmibol, a lengyel barataink anyukaja, aki rogton hivta is a tolunk fel percre parkolo ferjet, hogy segitsen. Egy nyalokat megetetett apaval anya, majd mar jobban is lett, de ugy betuszkoltak minket a kocsiba, hogy meg sem nyikkanhattunk. Gyorsan hazafurikaztak velunk. Apa megreggelizett Lorival -elotte megmerte, hogy a nyalokat kovetoen 1.9 volt a cukra- majd mentunk is vissza a varosba.
Kora delutan mindennap itthon voltunk mar, apa fozott, majd jatszottunk es vegul furdes, alvas jott.
Penteken viszont nem vittuk noverkem suliba. Fel 9-re ment apaval vervetelre (apanak kellett), amig mi osszepakoltunk, beugrottunk az optikushoz es pont osszetaliztunk. Innen a vonathoz szaladtunk, amin egesz jol viselkedtunk. Mansfield-be erve bementunk egy ruha boltba, ahol csak egy par dolgot kaptunk, majd mig elsetaltunk az uszodaba, benyomtunk egy kis hasabburgonyat.
Az uszodaba nagy volt az orom, szaladtunk rogton a viznek!
En ugy elvoltam, mint hal a vizben. Lori kicsit batortalanabbul uszkalt, nem tetszett neki a hullamzas, es az se, ha apa dobalta. Csak 2 orat maradtunk, mert addigra az en szemecskeim majd lecsukodtak. Atoltoztunk, majd ahogy kiertunk az epuletbol, mar aludtam is. KFC-ben ebedelt csaladom, mig en boszen szunyokaltam, de sajnos mire ra 1 orara elertuk a vonatot, akkora szel kerekedett, hogy felkeltett. (Amugy egesz nap hatalmas szellokesek voltak, a kukank is az oldalan vart minket, mikor hazaertunk.)
Visszaerve a varosba meg beugrottunk egy bolta, majd mar itthon is voltunk, majdnem 6-ra. Vacsiztunk, nagyot pancsoltunk, s mentunk is aludni.
.
Mostanaban igy 'jatszunk':)

6 megjegyzés:

Era és Dani írta...

Jó testvérek lehettek,jó nézni a képeket.
Remélem apátok jól van....hát igen a cukrosoknál előfordulhat ilyen sajna.
Az usziért pedig kissé irigy vagyok.Biztos mi is élveznénk.
Pusz.

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Jaj de megijeszthete Monikat az apukatok.De jo hogy hivta az anyukatokat.Edesek vagytok a kepeken.De klasz lehet telen is uszodazni es nincs ott hideg? Na es mikor fololtozve kimentek az utcara nem faztok uszodazas utan plane ha akkora szel volt?Edesen jatszotok,Lori olyan magas lany a videon.puszika

admin írta...

Jaj, apa-apa! Még jó, hogy érkezett a segítség a nagy semmiből!!!
Jók a képek és klassz lett a háttér! Nagggyon! :-)

Ui: Nem tom, mikor jutok levlélírásig, de mostanában tele van az agyam tortákkal. Jóapán hétvégén szülinapi zsúrt tart (60!), aztán van min gondolkoznom és van mit keresgélnem a neten! Utána ígérem írok!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

csupella írta...

Nincs is jobb,mint egy pancsizós program!:))
Apára nagyon vigyázzatok!Mindig legyen tartalék nasi a zsebben!

Marika írta...

Milyen jó, hogy nem unatkoztok! A változatos programokon kívül Dév gondoskodik szervezeted adrenalin szintjének a megtartásáról :)
Mostanában nem sütsz?! Nekem hiányoznak a "süti-csodák"!
Igyekszem válaszolni!!!! mamm

myboys/kerub írta...

Nagyon klassz napotok volt, uszi, KFc , vonatozas, vasarlas..(bar az biztos nem a gyerekeknek a legzigibb ;))
Remeljuk apa rosszulletei nem tul gyakoriak. Biztos ijeszto lehetett...Edesek a sracok ahogy hanzuroznak, latom, Lorit nem kell "felteni" :) Aranyos, tavaszias lett az uj blog hatter!Szep ujabb hetet nektek!
zsike es a fiuk