2010. december 1., szerda

Rengeteg ho! - Lori


Kedden 11-kor
 
Szerda reggel (7:30-kor)
 Kedden ugye bezartak a sulit, amin mi csak jot nevettunk. Nevettunk, nevettunk, mig azt nem lattuk, hogy csak nem akar abbamaradni ez a havazas!!! Egesz allo nap szakadt...
Kimentunk 11 korul, hogolyoztunk nagyot a parkban szabadnapos apankkal, aki meg anyat is legyurte a hoba.
Varosba erve elmentunk az ingatlan irodaba, elinteztunk par mas dolgot, bevasaroltunk mindenbol, majd nehezen haladva a lutykos hoban, hazaertunk. Ocsi jol nyomta a dolgot, mert a hogyolyozas utan bealudt es vagy 2 oran at elvezte a jo meleg takaro, esovedo alatti zotykolodest.
Ebed utan anya elpakolta a szakacskonyveit, kreativ kincseit, elolhagyva par dolgot nekunk a meg hatralevo kb. 10 napra! Megtalalta ezer eves Lakaskasszas perselyet is, ami kovetkezteben elokerult az aprokat tartalmazo befottesuveg. Jo nagyot penzesztunk, ide-ode pakolgatva, szamolgatva oket. Ruben nagyon probal utanozni, mar neha el is szamol 3-ig, a maga modjan!
Penzugyeink rendezesenek apa otlete vetett veget, bundaba raztuk magunk es kimentunk a kertbe. Vagy 40 centi esett mar addigra, ami mindkettonket megijesztett kicsit.
Ezutan mar csak joghurtozas maradt es nagy pancsi, szinten apankkal, aki ma nem csak kiszedett minket, feloltoztetett, de meg olvasott is, mig anya rohangalt korbe-korbe s pakolta el a napkozben felgyulemlett ruhainkat.
Szerda reggel... mondani se kell, hogy nincs suli, de annal tobb hooooooooooo! Ugy volt, hogy elmegyunk a baba klubba, ha mar mas nincs, de lassan csak alagutat furva tudunk eljutni:) Egesz ejjel es meg most is havazik! (Es a lampa pislog reggel ota, nagyon remelem, hogy nem maradunk aram nelkul - szerk.)

5 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hu ha mennyi ho van nalatok,nalunk meg semmi.Reggelre lett kb fel cm ho de utana esett es igy nem maradt semmi ahopgy jott ugy olvadt is,de ti mar jokat jatszhatok a hoban,edesek vagytok.puszika

Kristóf és Maja írta...

Most itt is esik... :D fél 10 óta egyfolytában.. :D Reméljük így is marad!!!
Puszi nektek és élvezzétek a szép telet!
Maja és Kristóf

Mátébogyó írta...

Azta, nálatok mekkora hó van! Már nem is csodálkozok, hogy bezárt a suli. Ja, és tényleg..., Angliában -20 fok volt????
Nálunk is esett, de mire lett pár centi, átváltott esőbe. :-s
Jót hógolyóztatok! :-))

Alida írta...

Tök király! Irígykedünk, mert nálunk nem esett ennyi hó és már csak lucsok van belőle.
Mi lesz a sulis karácsonnyal, elmarad?
Alida

Névtelen írta...

Sziasztok! Már rég beszéltünk!
A szaporodásról hír igaz de már úgyis tudsz róla. Az őv még nem nekem kellett, de mostmár félre teszem magamnak. Remélem jól vagytok és birjátok még ezt a zord időjárást. Mi is behavaztunk, de nem ennyire gázos a helyzett. Ha ez átmegy, próbálok sürüben jelentkezni.Sok puszi nektek! T.E.K.P.Á.