2010. december 8., szerda

Vissza a regi kerekvagasba - Lori

Szombati napunk anya lustasaga miatt itthon telt. A kertbe is csak azert mentunk ki, mert Lori akarta, igy nem volt mas valasztasunk. Aztan jo nagy parti kerekedett belole, meg hoembert is epitettunk, hogolyoztunk, madaraknak kenyeret szortunk...
Vasarnap 'elszankoztunk' templomba. Tobben is megjegyeztek anyanak, hogy nagyon bator babakocsistul kozlekedni a nagy hoban (de kozben biztos azt gondoltak, hogy megzakkant). A vasarnapi iskolaban rajtunk kivul meg egy kislany volt, de mi adtuk rendesen a musort. Ilyen rossz gyerekekkent meg sosem viselkedtunk!!! Amin lehetett osszekaptunk es persze nem engedtunk. A helyettesito tanito neni meg is kerdezte, hogy mindig ilyen rosszak vagyunk-e? :) Anya eloszor mosolygott egyet, majd legyurve a kenyszert, hogy megkerdezze, van-e a neninek gyereke, inkabb csak egy gyors nemmel valaszolt. 
Innen a boltba szaladtunk par dologert, majd haza az egyre novekvo dobozaink koze.
Hetfon nagy oromomre mehettem suliba!!! Emellett szinte eltorpult az ejszaka megerkezo Miki, bar kozoltem anyaval, hogy lattam a csizmamba koltozott meglepit, de inkabb oltoztessen fel egyenruhaba. (Ruben viszont ugy keltette anyank, hogy hozzavagta a gumicsizmajat:))
Egesz uton iskolaba menet kiabaltam Annabelle nevet, hatha meghall, de o mar reg ott volt, mivel mi elkestunk! A legnagyobb olelest nyomtuk le rogton, ahogy meglattuk egymast! A tanito nenik csak alltak es neztek meghatodva, hogy milyen edesek vagyunk.
Suli utan varosba mentunk szabadnapos apankkal, akinek -a megrazo baratnoi elszakadas utan- cipelnie kellett egy darabig, mig ossze nem szedtem magam. Ismet az ingatlan irodaban kezdtunk, kifizettuk a kifizetnivalot, megbeszeltuk, hogy penteken atvesszuk a kulcsot es hetfon koltozunk!
Kedden iskola utan baratosnemekhez mentunk. Ettunk szendvicset ebedre, majd elokerult az a sutis doboz, amibe anya rakta a sulis karacsonyi bulira keszitett szaraz sutiket. Majdnem mindet betermeltuk, mert hat jo cukormazasak voltak. (A ho miatt maradt el a buli, amit jovo het hetfore, pont a koltozos napunkra tettek.) Egeszen sokaig, fel 5-ig maradtunk.
Szerdan ugy jottunk el sulibol, hogy hoztuk haza karacsonyi udvozlolapot es egy jovo evre keszitett naptart, amin a sajat rajzunk van. En az egyik szulom rajzoltam ra. Kitalaljatok kit?
Delutan ocskos bealudt az etetoszekeben, anya felvitte es lefekudt melle. Sajna teso nozija csak fel orat hagyta oket pihenni es mar lent is voltak. Azert en addig festettem egy remekmuvet a szabad orait itthon tolto apammal.
Este idohiany miatt zuhanyoztunk. Most eloszor Rubennel edes kettesben! Nagyon elveztuk, csak ugy tartottuk a hatunk a jo meleg viznek, de sajna nem tartott eleg sokaig.

7 megjegyzés:

Olivia ℇ Alexandra írta...

Ez a naptár kész remekmű!! Milyen ügyesen rajzolsz!
A hóemberkétek is nagyon pofás lett!
Aztán segítsetek anyának a dobozolásban! ...Vagy inkább mégse?

Bea írta...

NAgyon szép lett a remekműved!!
MEkkora hó van nálatok!
Jók legyetek!!Puszi:Bencikusék

Kristóf és Maja írta...

Nagyon jó ez a kis naptár-ajándék. :D Gondoljuk anyát ábrázolják a rajzok. :) Hatalmas a hó felétek.. De jó! Bár gondolom anya nem annyira élvezi ahogy edz a babakocsival... De teljesen igaza van! Nem lehet otthon ülni hetekig csak mert méteres a hó. :) További jó pakolászást nektek!
Puszi
Maja és Kristóf

csupella írta...

Nagyon szép hóembert építettetek!
Néha nem viselkedünk a leg megfelelőbben,de azért még senki ne vessen ránk követ:)
Nagyon szép a rajzod!

Mátébogyó írta...

Asszem, nem okoz gondot, ha nem írok hosszú levélkét, mert úgy sincs időt azzal foglalkozni..., hiszen már mindjárt költöztök!!! :-) Hurrá! :-)
Az a rajz csak nem Anyát ábrázolja???
Épp egy olyan pillanatot, amikor a felgyülemlett gőztől megemelkedik a hajkoronád? :-p :-D

Mátébogyó írta...

Ja.., de amúgy majd írok, csak épp most nem! :-)
Már én se értem néha, mit írok. ;-)

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hu ha mekkora havatok van,nalunk 2x volt de el is olvadt,de pl ma reggel tukor jeg volt minden,megfagyott az eso hu csuszinkaltunk is az uton.Rajtatok aztan csodalkozok LOri hogy a vasarlanpi iskolaban roszaskodtatok,edesek lehettettek Annabellel.puszika