2012. július 29., vasárnap

Megszuletett Elliott!!! - Lori (juli 16 - 22)

Hetfo reggel apa vitt suliba, de ertunk anya jott nagyival! Szoltunk mindkettonk tanito nenijenek, hogy masnaptol nagyi hoz-visz minket.
Itthon benyomtuk a vasarnapi maradekot, majd felmentunk a padlasterbe rendet rakni es elkesziteni nagyinak az agyat. Utana a konyhaban alkottunk, mivel anya keszitett egy tortat a majd ra es bebire vigyazo dokiknak es novereknek,
nekunk adta dekoralasra a maradek piskotat, amit jol be is nyomtunk harmasban, mig o hosszasan csevegett a mamaval telefonon.
Este ugy mentunk aludni, hogy masrol sem beszeltem, csak a babarol es hogy majd mennyire fogok sitni a korhazba suli utan...
Kedd reggel nehezen valtam el anyatol, ossze-visszapuszilgattam a pocakjat. Ertunk nagyi jott, majd taxival vitt uszni. Oda mar apa is befutott, mivel anyat nagyon gyorsan es nagyon ugyesen megcsaszaroztak mar addigra.
Uszas utan pedig mar ott is voltunk a korhazba.
Elliott Lee Bayer, 3.700 g, ~50 cm
En rogton azzal kezdtem, hogy akkor hajra, menjunk haza, es mikor anya mondta, hogy meg kettot bent kell aludnia, onnantol kezdve nem is nagyon alltam vele szoba. Ruben persze odaig volt meg vissza, folyamatosan simizte a bebit es nem is akart tole eljonni.
Vegul csak 1 oracskat maradtunk, mert anyanak es a bebinek pihennie kellett.
Szerdan apa vitt, apa jott ertunk, majd mentunk egyenesen ocsenkhez. Most mar anya is jobban tudott mozogni es engem is jobban erdekelt a bebi.
Addig maradtunk, mig anyank idegeire nem mentunk, majd elkoszontunk es hazajottunk elfogyasztani nagyi vacsijat.
Csutortokon nagyi vitt iskolaba, majd el is koszont es hazabuszozott. Mikor apa ertunk jott, nagy orommel ujsagolta, hogy anya es Elliott mar itthon vannak. Igy a nap hatralevo reszet csak es kizarolag azzal toltottuk, hogy megjobban megismerkedjunk uj ocsenkkel.
Penteken volt az utolso nap a suliban. Keleskor viszont az foglalkoztatott jobban, hogy az ejszaka folyaman megerkezett a mama.
Iskolaba orommel mentem es termeszetesen masrol sem csevegtem egesz nap, minthogy a bebink mar otthon van. Apa jott ertunk, majd Annabelle-ekkel setaltunk haza, amibol hirtelen gyerek csere lett, igy Ruben helyett Annabelle jott velunk haza.
Apa munkatarsaitol es par barattol kaptunk jo par ajandekot Elliott-nak, amit en nagy orommel pakolgattam meg napokig egyik papirtaskabol a masikba. Ezeket megcsodalta Annabelle is, majd anya kizavart minket a szobabol, hogy talaljuk fel magunk mashol, mert a bebinek aludni kell.
Vegul 6 fele jott Amy Rubennel, aki kivetelesen nem orditott, hogy kisbaratjanal akar maradni, hanem rogton rohant, hogy megkeresse Elliott-ot.
Este pedig megfurdettuk ocsenk, eleteben eloszor, mivel itt Angliaban nem furdetnek a korhazban.
Szombaton apanak be kellett ugornia melozni (mig szabadsagon volt), igy a mamara maradtunk, aki elvitt minket a konyvtarba, majd a parkba.
Delutan pedig kiprobalhattuk az anyatejet.
Este pedig apa mar itthon volt es hagyott minket egeszen 9-ig tevezni, bulizni, ami miatt vasarnap reggel ismet bealudtunk es lemaradtunk a templomrol.
9-re jott a vedono, mert vert kellett venni Elliott sarkabol egy betegsegek kiszuresere szolgalo teszthez (fogalmam sincs ezt hogy hivjak, de volt Rubennel is es par hetre ra kuldtek a levelet, hogy minden ok - szerk.). Utana le is merte, 3.300 g volt, 300-at veszitve szulesi sullyabol.
Az egesz nap lassan telt, mert apa kitalalta, hogy vagy 3 orara a konyhaba zarja magat es egy nagyon finom ebeddel lep meg minket, mig a mama vasalos maratonba kezdett a padlasterben, igy mi anyankat farasztottuk... Kesobb azert elvitt minket apa a parkba, ahol meg jegkremet is kaptunk!

2 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

De gyonyoru Elliot bebi,a neve is nagyon szep.Latszik hogy Ruben odaig van erte, anya neked sok sok tejcsit,erot es egesseget kivanunk a 3 gyerkoc folnevelesehez.Nagyon sze lett a borito kep.Gratulalunk a kis Elliothoz!

Kristóf és Maja írta...

Sziasztok!

Szépek vagytok! Most már aztán anya felkötheti a fehérneműt.. hamarosan 3 gyerkőc után szaladhat 3-fele. :D:D Édes a bébi és milyen aranyosak a nagyok is, hogy ennyire várták! :) Ezt a vérvételes vizsgálatot nálunk is csinálták mind a 2 gyerkőcnél, de még a kórházban a 3. napon.
Sok tejcsit és nyugalmas napokat, na meg főleg éjszakákat! :)
Puszi
Kristóf, Maja és Szilvi