2012. július 24., kedd

Uncsi het, lusta szulokkel - Ruben (julius 9 - 15)

Hetfon pont akkor setaltunk anyaval a suli fele, amikor a mi iskolasaink (az egesz naposak) epp a templom fele ballagtak. Koncertet adtak, azaz minden osztaly enekelt egy dalt, amire a belepo 2 font volt a templom padlofutesere gyujtven.
Suli utan pedig jott egy nagyon vicces buvesz bacsi, aki 1 oran at mulattatott minket. En leginkabb anya oleben ultem, mert jo hangos volt es amugy sem talaltam mindent viccesnek, mint inkabb ijesztonek.
Kedden egesz allo nap esett, esett es esett.
Delelott anyaval repa tortat sutottem
Ertunk apa jott, de az uszoda fele fel utan osszetaliztunk anyaval es ugy folytattuk utunk a szakado esoben. Legalabb az uszo lecke vegeztevel az eso is elallt, igy szarazban tettuk meg a maradek utat a Tesco-ig, bar nekem azert sikerult belegazolnom egy pocsolyaba, ami olyan mely volt, hogy a gumicsizmamba befolyt a viz...
Este jot vacsiztunk, furcsiztunk, majd semmi ido alatt kidoltunk, s ugyanennyi ido mulva mar el is kezdtem kohogni...
Szerdan mar kibujt a napocska, de nagyon fujt a szel. Azert jatszotereztunk kicsit iskola utan, majd -mar itthon- festeni szandekoztunk kint ( elozo este pont azt olvastunk Anna es Petibol, hogy az erkelyen festenek), de a szel elfujta a lapokat, igy inkabb bekoltoztunk.
Este mar csak arra vol energiaja anyanak, hogy leultessen minket a szamitogep ele, mig o lepihent az agyra mogenk es ugy is maradt egy oracskat.
Csutortokon nagy szep idonk volt. Delelott anya kerteszkedett, mig en inkabb a nappaliban jatszottam szepen, magamban, s csak egy kis idore mentem ki kalapalni.
Suli utan szaladtunk haza, mert jottek kisbarataink, Katie es George latogatoba. Csak masfel orat maradtak, ami utan ettunk, majd ismet a gep elott kotottunk ki.
Penteken apa vitt, mert anya faradt volt es meg volt egy korhazi latogatasa delutanra. Ertunk viszont mar o jott, mert apa kollegajanak megszuletett aznap a kisfia es be kellett szaladnia helyette dolgozni.
Szombaton is szep, napos idore keltunk, ami nagyon jol jott a templomi bulihoz. 11-re mentunk oda, rogton az ugralovarat celoztuk be.
Kicsit kesobb korul is neztunk a standokon, bent is megcsodaltuk az arukat, tombolat, ettunk sutiket, de vegul ujra visszaterunk az ugralovarhoz. En nem hoztam epp a legjobb formam, sokat veszekedtem anyaval, mert nem akartam szotfogadni neki.
1-ig maradtunk, elugrottunk a boltba, majd egyenesen hazajottunk, mert anya mar nagyon elfaradt.
Ebed utan megint festettunk, mig anyank piskotat sutott. Kozben apa is beesett, aki csak enni es 1 orat aludni jott haza, majd ment is vissza dolgozni.
Vasarnap keson keltunk, templomba nem mentunk. 11-kor osszekaptuk magunk es elmentunk venni egy par hianycikket, majd a konyvtarba, mert anya akart maganak egy jo olvasnivalot a korhazas napokra. Innen aztan szaladtunk haza fel 2-kor mert Wendy irt anyanak, hogy a hazunk elott vannak. Egeszen fel 4-ig maradtak, epp akkor mentek el, mikor apa hazaesett melobol es nekiallt az ebednek.
Delutanra minket szulonk elfaradt es lusta mod -hiaba kerte Lori- nem vittek minket el a parkba, igy kikoveteltuk a szamitogep hasznalatat ugy, hogy Lori anyaen jatszott fent, mig en a laptopon lent, egeszen furdesig.

1 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

De jo hogy ilyen jo napjaitok vannak,ti sosem unatkoztok,jaj nekunk is kenne egy kis eso, de nem tudom mar mennyi ideje nem esik,szornyen szarazsag van,reggel es este is ontozni kell a novenyeinket hogy teremjenek,a kutunk is szarado felbe van es ha nem lesz eso vizunk sem lesz hamarosan.Bebi megszuletett mar nagyon varjuk a hireket?