2012. május 5., szombat

Bebi ruhak - Lori (apr 23-29)

Hetfo reggel apa vitt suliba, majd ebed utan jott ocsem is, megkezdve 2. hetet. Mikor anya ertunk jott, akkor mondtam neki, hogy Ruben sirt es nem fogadott szot. Anyam szamara viszont csak az volt fontos, hogy nem pisilt be.
Keddi napunk ugyanigy telt, de ertunk ezuttal Barbi, anya baratosneja is eljott. Apa itthon vart minket, nagyban fozve a fini ebedet. Delutan a fiuk teveztek, mig mi csajok kielveztuk azt az 1 ora napsutest, ami a hetre jutott.
Este en Barbinak olvastam el az iskolas konyvem, majd konnyes bucsut vettem tole.
Szerdan epp vegeztem az ebedemmel a suliban, mikor megjott Ruben. Se siras, se rivas, odakoszont egy hellot a tanito neninek es mar bent is volt a csoportjaban. Anya csak tatott szajjal nezett.
Iskola utan mentunk klubba, mind a harman. Ez egy sport klub, 1 oras, ahol a lenyeg az lenne, hogy a szuloket is bevonja. En nagyon porogtem, elveztem a tollast, teniszt, focit, mig tesokamat lefoglalta egy gumilabda szamokkal, anya pedig a kispadon pihegett.
Ahogy vege lett, mindketten hatalmas ehezesbe kezdtunk. Anyanal csak eper es banan volt, igy azokon csamcsogva usztunk haza a kisse szakado esoben.
Csutortokon Ruben ujra boldogan, mosolyogva ment a tanito nenihez, amitol anya is jobban erezte magat, leven nalam a siras, sikitas, uvoltes, amit az anyamtol valo elszakitas valtott ki, 3 egesz hetig tartott!
Iskola utan 2 zacsko ruha vart rank otthon, amit Mary, a vasarnap iskolai tanito neni hozott a bebinek. (Tobb mint fele ujszulott meret, ami egyik gyerekemre se ment fel anno, igy most nagyon kivancsian varom, hogy ez a bebi mekkora lesz - szerk.)
Pentek reggel anyaeknak masik varatlan latogatoja volt, ezuttal Kizzy, aki 3 zsacskonyi ruhaval jott, amiknek jo nagy resze anno Rubene volt. Meg a jatszohazba is meginvitalta ocsem, igy mire beert a suliba, mar jo faradt volt, de ismet siras nelkul ment be.
Szombat reggel pedig egy regi ismerosunk (a regi baba-mama klubbol) latogatott meg minket. A 2,5 eves kislanyaval, Jenny-vel nagyon szepen es jol eljatszottam, mig a fel eves kisfia csak az anyukaja mellett volt el. O is hozott nekunk 3 zsak (!) ruhat, amik nagy resze ugyan mar hasznalva volt jo par gyerek altal, de van benne minden, halozsaktol kezdve a teli bundaig.
11-kor elmentek, majd 12 elott kicsivel mi, csajok is elindultunk az Arena fele, ami tolunk 2 percre van, mert ismet baba borze volt. Sajnos babakocsit nem talaltunk, mert most azt hajkuraszunk a bebinek, de azert vettunk par ezt-azt, nekem pl. Hello Kitty-s agynemu huzatot.
Mivel rengetegen voltak es sokaig kellett sorban allnunk fizetni, csak fel 2-re rtunk haza. Apa ment melozni ra nemsokara, mire az eso is eleredt, igy mar nem is mentunk ki. Ruben meglehetosen rosszul viselte a dolgot, egesz delutan sirt, szenvedett, majd csak estere sikerult megtalalnunk a kozos hangot es egy jo nagyot -baratsagosan- birkozni anyaek agyan. Utana csobbantunk egy nagyot, kaptunk minketten egy pici sziv alaku szappant, ami addig jo is volt, mig ugy nem dontottem, hogy arcot (szemet!) mosok vele...
Vasarnap ismet esore, buta nagy szelre keltunk. Nekem fajt mindenem; torkom, fejem, pocakom, mig ocsem fulfajasra panaszkodott. Ennek koszonhetoen anya lefujta a templomot, de mivel kitalaltam, hogy ismet piknik ebedet akarok, csak kimentunk a boltba, ami jokora 'okossagnak' bizonyult. Esokabatban, esernyovel is elaztunk, es meg hideg is volt, de legalabb megcsodalhattunk a vizben uszo parkot.
A piknik azert jol sikerult es a boltban vett dvd (Puss In Boots) is bejott mindenkinek.

2 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Anya szep nagy pocakod van, de azt hiszem bebi cucot nem kell vegyetek annyit kaptatok.De az mindig nagyon jol jonn,en se vettem majdnem semmi bebi cucot ,mi is kaptuk oket.Jo nagy esozes volt feletek ha ekkora viz volt, nalunk mar regota nagy melegek vannak,kanikulak.pusizka

Alida írta...

Deby, jó téged is látni, szépen gömbölyödsz! Ruben gyorsan "szocializálódott", büszke lehetsz rá. Nálunk már szinte nyár van, már strandolni is voltunk.:)Puszi: Alida