2011. június 11., szombat

Hoseg, majd osz... - Ruben

Mult hetunk kozepe nagy 'hosegben', alig par pelussal telt.
Csutortokon apa szabad volt. Lustasaga miatt itthon hagytuk, es elszaladtunk a jatszora. Vittunk furdoruhat, torulkozot, piknik takarot es gyumolcsot. Nagyon jo volt vizezni,
de en masfel ora mulva elfaradtam. Apa vegul megjelent, elvitt engem babakocsistul setalni, ami alatt jol bealudtam, majd visszaterve felszedtuk a csajokat es horgaszni mentunk.
Pentek delelott piacolni mentunk, majd haza ebedelni. 2-re jottek Monikaek, veluk mentunk ujra vizezni.
Apa delelottos volt, igy odajott ertunk 5-re, majd elvitt minket enni az egyik pubba. Onnan 7-re ertunk haza, de Lori annyira elemeben volt, hogy elmentunk meg egyet csavarogni. Egy masik pubban kotottunk ki, ahonnan fel 9-re ertunk vissza.
Szombatra szelesebb lett az idojaras. Masik jatszoterre mentunk, hogy elkeruljuk a vizezest. Utana bevasaroltunk, hazajottunk es mar csak a kertben jatszottunk.
Vasarnap legrosszabb formankat hoztuk a templomban. Ismet hatul maradtunk a teremben, mert anya nem mert velunk kimenni. Ebed utan ugy szenvedett testverem, hogy vegul rabeszelte anyat, szerezzen valami havert neki. Igy kotottunk ki Monikaeknal, ahol nagyon, nagyon jol ereztuk magunkat, csak 9 utan estunk haza!
Hetfo reggel jo keson keltunk. Apa szabad volt, igy az egesz napot vegiglustultuk egyutt. En mar 11-kor bealudtam.
Fel 6-re aztan jott a lengyel fiuk apukaja, Pawel es elvitte apank es Lorit. Mire hazajottek, csinaltunk nekik sutit
es en mar epp pizsiben ugraltam fent, de amint meglattam, hogy mit hoztak magukkal, rohantam lefele! Mindketten kaptunk egy-egy bicot; Lorie -termeszetesen- rozsaszin, mig az enyem kek!!! Hasznaltan vettuk oket, kell nekik egy kis tisztogatas, csavar meghuzas, de amugy nagyon jol neznek ki.
Keddtol aztan visszaallt minden a megszokott kerekvagasba. Elvittuk a csajt suliba, itthon kicsit takaritottunk, es mar mehettuk is erte. Delutan megint mennunk kellett, mert anyanak talalkaja volt a szuloi egyesulettel. Mig ok megbeszeltek a julius 1-re tervezett buli reszleteit (ahol apa fogja nyomni a grillezest), addig mi a 'Twilight club'-os gyerekekkel jatszottunk. (Ez egy iskola utani gyerekfelvigyazo.)
Szerdan suli utan a csajok biciklit szereltek a konyhaban. Mivel kint esett es hideg volt, nem ugy nezett ki, hogy kimegyunk. Mire viszott kesz lett a bico, elallt az eso es kisutott a napocska. Nagy batran nekivagtunk a parknak, en a motoron, Lori pedig a kerekparjan, eleteben eloszor!!!
Nagyon ugyik voltunk, sokat jottunk-mentunk a parkban, mig vegul ujra rank szakadt az eg es szaladni kellett haza.
Csutrotokon apa ismet szabadnapos volt. Nagyon nem akart felkelni, hogy tesot elhozza, igy kicsit el is kestunk a sulibol, de Amy kihozta Lorit nekunk.
Delutan 1 oracskara jatszohazba mentunk, ami elott apa percekig konyorgott Lorinak, hogy egyszer vegyen vegre fel nadragot is, de aztan feladta, mivel noverkem konnyekben tort ki, hogy o utalja a nadragokat!!! (Kb fel eve nem is volt rajta, csak a pizsi nadragja!) Innen bementunk a varosba, megneztunk ket bolcsodet nekem (anyam dolgozni kivan), elkertuk az arlistajuk, postan feladtuk unokatesoinknak Lori jovo szombati bulijara szolo meghivot, majd jottunk is haza. Mivel elfelejtettuk tejet venni, apa meg elszaladt Lorival a kisboltba, biciklivel.
Penteken egesz aldott nap zuhogott!!! Reggel ugy mentunk iskolaba, majd be a varosba. Anya jol el is azott, mig en szuperul ereztem magam a gumicsizmamban, esokabatomban. Az osszes jarokelo megmosolygott, mig hatalmasakat ugraltam a pocsolyakban es nagyban mondogattak anyanak, hogy legalabb valaki elvezi ezt az idojarast.
Kora delutan apa mar itthon is volt, mivel megint koran kezdett, es csinalt nekunk sajtos sutit, amiben nagyban segedkeztem.
Kesobb beugrottak Annabellek is, akik csak 6 utan mentek haza, szakado esoben.
Szombat delre megbeszeltuk lengyel baratainkkal, hogy jonnek hozzank, de mivel 1-tol dolguk volt, mar fel 11-re itt voltak. Mi epp, hogy csak befejeztuk a (szamomra 2.) reggelit.
Kicsit jatszottunk, de mivel Oscar folyamataban azzal farasztotta anyat, hogy csinaljunk sutit, vegul beadta a derekat es nekialltunk. Epp kesz is lettunk, mire az apukajuk telefonalt, hogy a haz elott varja oket.
Delutan nagy szenvedessel telt, mert almos voltam, de lefekudni nem akartam. Nem mentunk sehova, csak a kertben 'dolgoztunk', majd fel 7-kor -mese nezes kozben- vegre kidoltem.

5 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Annyira mozgalmas napjaitok voltak hogy mire vegig olvastam az elejet mar el is felejtettem.Jo sokat vagytok a lengyel baratokkal.Lori fel eve nem huzott nadragot az hogy lehet.Jok a kepek,nagyon jo lehetet a hosegben pancsolni,milyen smekerek a szuleitek hogy mas jatszore visznek hogy ne legyen locsolas.A templomba meg jol kell viselkedni gyerkocok.Ruben hogy kidolt az mi volt ugralovar vagy valami mas?Talan agy?
Nagyon klasz Lori a bicajod,remelem hamar megtanulsz vele bicozni.Varjuk az ujabb bejegyzest.puszika

Kristóf és Maja írta...

Micsoda változékony időjárás honol felétek! :d Viszont a napjaitok továbbra sem egyhangúak. Nagyon csajos Lori bicója! Nekünk is tetszik. És micsoda nőci,hogy csak szoknyában hajlandó létezni???? :):) Puszi nektek és kellemes nyarat! Meddig lesz még suli felétek?

Maja és Kristóf

myboys/kerub írta...

Kicsit elvesztem a hetek koveteseben, melyik heten is volt nalatok ennyire gyonyoru nyarias ido? De tok jo (nektek) :) Itt multheten vegig zuhogott, es teli kabatban jartunk a suliba, dideregve...Neha az az erzesem, hogy itt mar sosem lesz nyar?! :(
Nagyon edes Lori, hogy ennyire nocis kiscsaj! :) Van am egyenisege! De Rubent sem kell felteni, amilyen hatarozott, zel- es ontudatos kislegeny. Milyen aranyosan segitett (megint) a sutkerezesben is. Jo nektek, hogy ennyit tudtok haverokkal is egyutt logni (van kivel). Puszi, es erre a hetre is tovabbi kellemes izgalmakat!

Zsike es a fiuk

admin írta...

Lori olyan abban a ruhában, mint valami hercegnő! :-)
Látom, kajánál az állatok etetése nálatok is menő!
Ruben tekeri a bicót? Máténak még nem igazán ér oda a lába...

Bea írta...

Úgy látom ez a hét sem telt el unalmasan.
Remélem most tudok írni,párszor már bróbáltam de nem sikerült.
Lori nagyon csni a rózsaszín ruciba.Nem baj ha mindig szonyába van,hisz kislány.jajj de szeretnék én is egy kiscsajt....:S
Na jó,ügyi Lori hogy tud menni a bicajjal.
Puszi:Beus