2011. március 5., szombat

Mar jobban - Ruben

Regen voltunk, mert hat megadta magat a gepunk, de mar meg lett csinalva, visszakaptuk, s ismetelten mukodeskeptelen:(
Szombaton apank szabad volt, de ez engem nem nagyon erdekelt, mert szarul voltam, de nagyon. A lazam feljebb ment, hangosan szuszogtam, bujtam anyahoz, a felig nyitott szemecskeimmel.
Vasarnap is itthon volt apa, es en se lettem sokkal jobban. Azaz csak reggel gyengelkedtem, anya gondolta is, hogy a vegen felhivja a korhazat, de deltol megtaltosodtam es mar hoemelkedesem sem volt tobbe!!! Delutan meg a zsomle keszitesbol is boven kivettem a reszem.
Hetfo a szokasos munkanapok medreben folyt. Delutan tarsasagot kaptunk, ugyanis atjottek Joseph-ek, 2 honap ota eloszor! Egesz jol eljatszottunk fent, mig anyaink lent trecseltek.
Kedd delutan apa -par oras szabadjabol- egesz sokat rank szant, igy le sem akartunk szallni rola. Lori meg sirt is, mikor visszament dolgozni. Utana helyrerazodott a lany, es segitett anyanak tokos kenyeret kesziteni, amit kovetoen felmentunk a padlasterbe jatsznani. Addig sult, azaz kisse tovabb is, ami miatt enyhen megegett, de Lorinak igy is izlett.
Szerdan sulibol hazaerve gyorsan ettunk, atoltoztettuk noverkem es mar szaladtunk is tornara. Most 5 kislany volt, es 3 kisfiu, de mi -fiuk- 3 even alattiak, csak a terem szelen rosszalkodtunk, de azt rendesen. Mivel en motorral mentem, meg babakocsi sem volt, hogy anya belakatolhasson, igy kenytelen volt egy ido utan edesseggel etetni.
Csutortokon apa reggel 6-tol kezdett, majd deltol 5-ig itthon volt. Lorieknak buli volt a suliba fel 4-tol, ami alatt apa vigyazott ram. Kicsit meg komas volt, mikor a lanyok leleptek, jatszott velem az agyon, majd felkelt enni, amibol en csak csipegettem, de az utana kapott csokikaval nagy rajongojava tett.
Penteken apa szabad volt, o vitte tesot suliba. Mi meg elkezdtunk rendet tenni a hazban, elokeresni a szombat ejjel erkezo vendegeink szamara a matracot, agynemut, takarokat... Aztan 11-re mar az iskolaban is voltunk, mert a gyerekek a konyv vilagnapjat unnepeltek. Mindenki kapott egy nagy dobozt, tele konyvecskekkel. Innen apaval kiegeszulve varosba mentunk, de mar az elso boltban elvesztettuk anyat, aki kb 20 percig idegbeteg modon rohangalt fel s ala a setalo utcan, ami alatt kellokeppen felhuzta magat, igy mikor vegre megleltuk egymast, mast sem akart, csak hazamenni. Kozben azert felszedtuk a szamitogepet is. Itthon gyenge idegzetu osunk el is huzott alukalni, mig apank ebed keszitesebe fogott. 1 ora mulva kesz lett, anya is megjelent, a gepe is elindult... Delutan aztan hiaba mentunk, hogy zenet hallgassunk rajta, kikapcsolt es tobb hangot nem adott...
Szombat reggel egy bacsira vartunk, akinek a bejarati ajtokrol (elso es hatso) kellett volna meretet vennie, mert ki lesz cserelve. A bacsi nem jott, igy mi fel 1-kor, a szakado esoben, kimentunk. Eloszor gyogyszertarba, kohogos szirupot venni noverkemnek, mert en megittam a regit mult heten, es most o kezdett el nagyon ugatni. Bevasaroltunk, es mar robogtunk is haza, mert vartuk lengyel barataink. Kb fel ora telt el, es mar itt is voltak. Anya epp vizet forralt a tesztanak, amit elfelejtettunk megvenni... Maradek leves volt hat a gyors ebed, de egyikunknek sem csuszott nagyon. Vegul belevetettuk magunk a jatszasba, de olyan hangosak voltunk, hogy a felnottek szinte alig tudtak beszelgetni mellettunk.
Miutan elmentek, ettunk ujra, majd Lori szolt, hogy megy aludni. Es valoban ugy tett, mire utana mentunk az emeletre, mar ott durmolt a szuloi agyban! Ezen felbuzdulva mi egy szinttel feljebb mentunk es nekialltunk alvasra alkalmassa tenni a padlasteret. Furdes elott keltettuk Csipkerozsikat, ettunk epret es joghurtot, majd csobbantunk egy hatalmasat. Hajat is mostunk, amire anya leakasztotta a tukrot, igy abban gyonyorkodtuk ki magunk. Mire mar a viz is lefoly, mi meg mindig nem akartunk kijonni, mert annyira tetszett a tukor nyujtotta latvany.
Allandoan konyvet olvasunk

7 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon jok a kepek,mar hianyoltunk is.Jja szegeny Ruben hogy te is beteg voltal,na meg most a Lori.Jo sokat vacakol a gepetek,vegul megint megy vagy sem?Biztosan klasz volt annyi sokat jatszani a barataitokkal,es a torna is klasz lehetett.gyogyulast kivanunk nektek.puszika

Alida írta...

Már úgy izgulunk, hogy kik érkeztek vendégségbe!
Ruben nagyon nagy lett.
Puszi: Alida

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Boldog nonapot!

csupella írta...

Még jó,hogy a végén a szél elfújta a betegségedet:)

myboys/kerub írta...

Orulok, hogy nem lett nagy beteg Ruben, vasarnap eleg gyorsan jobban lett egy kis zsomlekeszitestol :) Remelem Lori is hamar jobban lesz. Ijeszto lehetett hirtelen "elvesziteni" a csaladot, ezek a fiuk mindig a maguk utjat jarjak...ugye? :) A tukorkepben gyonyorkodni ertheto, hiszen milyen vicces a samponos fejeket nezegetni :) (nalunk is jo szorakozasi lehetoseg ez)
Bosszanto lehet ha szereles utan is rossz a gep...kioregedett, vagy valami tortent vele?
pusz, es nyugis hetveget kivanunk.:)
Zsike

Era és Dani írta...

Sziasztok.....
Ezek a csúnya bacik benneteket sem kerülnek el!!!Sok gyümi,vitamin,friss levegő.
Utólag is Boldog Nőnapot!
Pusz,Era és Dani.

Kristóf és Maja írta...

Nagyon jók ezek a képek! A fekete-fehér különösen tetszik! :D Sajnáljuk anya gépét! :( Reméljük azért rájönnek mi is a hibája és hamar orvosolják azt!
Szilvi