2012. január 6., péntek

Ruben - Unatkozos utolso het az evben

Mult het hetfonk, keddunk a nagy lustasag, semmit teves jegyeben telt. Ki sem mentunk nagyon, mert a boltok zarva voltak es vagy zuhogott az eso vagy hatalmas szel fujt.
Szerda reggel sutogetesbe fogtunk, majd mire morcos apank kimaszott az agybol es rabolintott, hogy meglatogassuk a dedit, mar mindennel kesz is voltunk. Felhivtuk nagyit, aki mar a dedinel vart, majd a masik dednagyszuleinket is, de ott a dednagyapank kozolte, hogy nem ker a latogatasunkbol, mert dednagyanyank nincs jol...
Babakocsi nelkul mentunk, mert hat okos apam... A dedi most is jol volt, megismert minket, vicceskedett is. Vagy 4 oran at maradtunk, mire mar nagyinak is mehetneke volt, igy elkoszontunk. Nagyiekhoz nem mentunk, mert senki mas nem volt otthon es majd januar vegen ugyis megyunk Jamie szulinapi bulijara.
A buszon epp elhelyezkedtem es mar aludtam is!
Anya nagyban mondta a magaet, hogy igy meg ugy gratulal apanak, amiert nem hozta a kocsit a popom ala. A fel oras utat vegigaludtam, majd anya probalt ugy leszallni velem a buszrol, hogy ne keljek fel, de nem volt kenyelmes, igy nagy keservesen talpra alltam. Nem kellett sokat setalnom, mert par perc mulva betertunk egy pubba, ahol meg is vacsiztunk. Innen mar csak tejert, kenyerert ugrottunk be a boltba es jottunk is haza pancsizni.
Csutortokon jottek hozzank Wendy-ek. Hozta a 4 gyereket, plusz a 18 eves sogornojet (aki kb 3 eveskent viselkedett), igy 7 gyerek rohangalt a hazban. Anya keszitett egy nagy adag tepsis tesztat, igy mindannyian jol laktunk, majd meg torta is jutott. Mielott elmentek volna, Wendy elmosogatott, a gyerekei pedig mindent szepen visszapakoltak. Anya mondta, hogy ezek utan nagyon szivesen latjuk oket maskor is.
Penteken besetaltunk a varosba edes harmasban, mert anya korul akart nezni karacsony utani learazas teren, de az eso es szel paros hamar hazakergetett minket. 
Este anya ment melozni, apaval pancsiztunk, majd megmutattuk neki legjobb enunk es ugy mentunk aludni, mint a kisangyalok.
Szombaton anyank megint beleesett a sutobe es csinalt 3 uj sutit. Mire megunta -es minket is-, kiugrasztotta apat az agybol, aki elvitt minket a boltba, majd a parkba, ahol Lori rogton borult egy akkorat, hogy haza is jottunk. Cukraszunk epp az utolso morzsakat takaritotta fel, s kozolte, hogy mehetunk pubozni, mert o most beul a kadba egy orara. Azert apa berakta a csirket a sutobe, s mire hazertunk a meccs nezesbol, anya mar teritett asztallal vart.
4 utan teli pocakkal, sutikkel megpakolva elindultunk Monikaekhoz. Olyan jo buli kerekedett -meg tuzijatekoztunk is-, hogy egeszen fel 9-ig maradtunk,
amikor is Lori kozolte, hogy faradt es haza akar menni. Igy 10-re mar az egesz csalad az igazak almat aludta szilveszter napjan.
Vasarnap idoben kelve, idoben indulva ertunk el a templomba. Onnan egyenesen hazajottunk, anya fozott gyorsban, amit mar negyed 1-kor be is toltunk. Utana nagy tevezesbe kezdtunk, majd mikor anyank mar epp elaludt volna, ugy dontott, hogy leszedi a karacsonyi dekoraciot! Kezdve a faval, majd minden massal a hazban. Igy a delutan dolgozobol hazaero apat egy 'ures' nappali fogadta.

3 megjegyzés:

myboys/kerub írta...

Eloszor is boldog uj evet, es utolag boldog szulinapot kivanok!! :) Nalatok is ilyen "bolond" idojarasi viszonyok kozott nem is csoda, ha uncsibb het volt, bent csucsulos (nalunk detto) Nagyon edesek voltak a gyermekeid karacsonykor, hogy igy orultek es ertekeltek es alaposan ki is hasznaltak minden ajandekot! A mezeskalacshaz fantasztikus!!!Meg is ettetek? :) Es gratula az uj munkahoz! Hany oras/nap/het? Hogy tetszik eddig? Fizikailag nem tul kimerito?Puszi nektek!

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon cukik a gyerekek.De klasz szilveszteri bulitok volt Monikaeknal.Lori milyen edes ,csinos mindig.Ruben meg edesen szunyokalt a buszon.Jo kis napjaitok vannak.puszika

admin írta...

Asszem, nem dolgozol túl sokáig! :-)))
Gratula itt is!
Puszi!