2012. január 19., csütörtök

A nagy meglepetes - Ruben

Hetfo reggel elvittem Lorit suliba anyammal, majd bementunk a varosba, ahol kb vegig panaszkodtam es sirdogaltam, mert nem ereztem jol magam. Mivel anya nem hagyott elaludni, itthon is nyuglodtem, egeszen addig, mig ujra utra nem keltunk fel 3-kor. Akkor aztan, ahogy beultem a babakocsiba, mar aludtam is. Igy ataludtam az izgalmakat, ami azzal kezdodott, hogy anya megmaszta velem a korhazhoz vezeto dombot, majd megkereste az ultrahangos reszleget, pont idoben berobbant apa is, de azert vagy fel orat varattak minket, mig vegul hivtak anya nevet. Szepen felfekudt az agyra, majd par pillanaton belul, megkonnyebbulve az elmult jo par hetes szorogasoktol, latta is, hogy a pocakjaban novekvo baba boldogan uszikal!!! Olyan nagyon boldogan, hogy folyamataban mozgott, bukfencelt, hatat forditott, integetett.... majdnem lehetetlenne teve a mereckedest. Innen hatalmas vigyorral es egy uh-os fenykeppel a zsebukben tavoztak oseim.
Meg vervetelre is hivatalos volt anya, ahol mar en is kezdtem ebredezni. Igazan csak akkor nyitottam ki a szemem, amikor apa beigert egy kis kajat a korhaz elhagyasa utan. Beugrottunk egy fish&chips-es boltba, ahol megvettuk a vacsink. Szaladtunk haza, kozben apa elugrott Loriert, akit Amy vitt haza az iskolabol.
Kesobb aztan felmentunk szuleink szobajaba, ahol mar ott volt a mi 2 baba konyvunk, meg ez az uj kep es mutogattak nekunk nagy sebbel-lobbal, hogy lesz meg egy tesonk! Engem jobban nem hagyhatott volna hidegen, mig noverkem szimpla egyszeruseggel csak annyit mondott: 'tudom'!
Kedd, szerda el se hagytuk a hazat, mert megint lerobbantam. Egesz nap meleg voltam (alt 38C), de azert ettem, ittam rendesen, bar folyt az orrom es csak es kizarolag anya volt jo.
Csutortokre mar anyank is lerobbant, de mivel apa is beteg volt, es delutan 4-ig ki se szallt az agybol, nem volt mas valasztasa, mint vinni, hozni noverkem. A sulibol viszont nem jottunk egyenesen haza, hanem beugrottunk Amy-ekhez, majd 5-re hazaestunk, mire mar apa elment dolgozni. Kaja nem volt itthon, mivel senki sem ment boltba mar 3 napja, igy 'kenytelenek' voltunk pizzat rendelni.
Este azert ert minket egy kis meglepi, mert felbukkant egy bacsi talpig feketeben! Jott lecsekkolni a cirkonk, de elfelejtett ertesiteni minket, hogy pontosan mikor erkezik (azt tudtuk, hogy januarban kell jonnie). Viszonylag hamar vegzett, de addig nem csak a hatso ajtot, hanem az ablakot is tarva-nyitva hagyta, igy jol megfagytunk a hazban. Viszont feltoltotte a rendszert, amitol sokkal halkabb lett maga a cirko is, de hogy meg a radiatorok!!! Azota nem kelek a futes automatikus bekapcsolasaval egyutt minden reggel 6:50-kor!
Penteken apa szabad volt, igy legalabb nagybevasarolni eljutottunk, mig Lori suliban volt.
Szombaton anyank nagyon nem volt jol, igy hatalmas ovacioval fogadtuk apank, mikor hazajott munkabol 3 utan es elvitt minket meccset nezni a pubba, advan 2 egesz orat anyanak alvasra.
Vasarnap delelott Lori osztalytarsanak, Olivernek voltunk hivatalosak az 5. szulinapi, jatszohazas bulijara. Vegul csak noverem ment, mert Oliver anyukaja kedvesen felajanlotta, hogy elviszi, es akkor anya pihenhet. Hat a pihenes ugy nezett ki, hogy 4 oran keresztul sutottunk! A delutani templomos bulira keszultunk, ami egy 'kisse' elcsuszott karacsonyi party volt. Miutan Lori hazajott fel 2-kor, meg a gyumolcskosarakon dolgoztunk, majd ettunk levest es mar mentunk is a templomhoz.
Jo sokan voltak, olyanok is, akiket addig sosem lattunk, pedig ez egy a vasarnapi iskolas gyerekeknek tartott buli. Eloszor jatszottunk, majd ettunk, ekkor mar apa is ott volt, jott munkabol, majd ment is es vitt magaval engem is, mert anya szerint rossz kutya voltam. A csajok egeszen fel 6-ig maradtak, majd beestek vacsira, ami utan kicsit jatszottunk, majd mentunk is furodni, aludni, ahol Lori mar nagyon hamar kidolt.

7 megjegyzés:

Olivia ℇ Alexandra írta...

Még egyszer gratulalunk! De jo, hogy születik megint egy csöppség. Bar az még messze van, de remélem, nem lesz gond a szülésnél.
Puszi

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Anya ez nagy meglepi volt,en nem is gondoltamhogy babat varsz.Na de orulok neki es gratulalok,kivancsi vagyok o majd milyen lesz,kisfiu vagy kislany.Nagyon eltitkoltatok.Na de a lenyeg hogy mar tudjuk es jol vagytok.De sok szulinapi partyra vagytok hivatalosak.puszika

Dorisz írta...

Ez a nem semmi :) Gratulálok, vigyázz magatokra.

csupella írta...

Tudom,hogy régóta nem olvasunk titeket,de ez így még nagyobb meglepi volt.Gratulálunk!!!

Névtelen írta...

Úgy látszik, 'ő' is mozgékony csemete lesz :) de nem is lenne jó másképp mert kilógna a sorból!
Voltam a Raffinál és sikerült elintéznem. mamm

Era és Dani írta...

Uppsz!!!Gratulálok!!!De jó nektek!!!
Akkor most még jobban vigyázzatok magatokra......
Jó kis napjaitok vannak....mozgalmasak.
Puszi.

HJuice írta...

A FB-ra posztolt fotó miatt néztem most be, így én is meglepődtem!
Gratulálok!!! :)