2011. november 2., szerda

Oszi szunet, Halloween - Ruben

Mult heten itthon volt noverkem, mivel oszi szunet volt az iskolaban.
Kedden apa szabad volt, igy vele egyutt csavarogtunk a varosban. Delutan anya ujabb orultseget, a konzervben valo sutest probaltuk ki! Miutan kesz lett, atmentunk a pubba 1 oracskara.
Szerda delben elautokaztunk egy farmra, ahol mindenfele zoldseg, gyumolcs terem. En epp kidoltem, mikor megerkeztunk, igy a banda nelkulem ment almat es kortet szedni.
Delutan neki is estunk a torta kidekoralasanak, egy kastelyt keszitettunk.
En ugyan eltuntem idokozben, de hamar kiderult a tobbiek szamara, hogy miert... Felmentem pisilni, majd utana kiboritottam a majdnem teli habfurdonk a kadba es eldugtam az egyik tusit az uj dugi helyemre.
Csutortok delutan lengyel baratainkhoz voltunk hivatalosak, leven Xavier 2. szuletesnapja! Vittuk is a tortank, ami  most is nagy sikert aratott. Oscar januarban lesz 6 eves, de mar le is adta anyanak a rendelest egy focis tortara.
Haza 7-kor indultunk, szemerkelo esoben, amivel nem is lett volna baj, ha az egesz napos esozesek miatt nem allt volna a viz az utakon es ha az autosok nem mentek volna 100-zal mellettunk!!! Az elso adag szembol jott, total beboritott, az arcomrol is csurgott a viz. Utana atmentunk a masik oldalra, ahol Lori kerult az ut melle, es epp engem vigasztalgatott, hogy most mar nem leszek vizes, mert o megy a szelen, amikor jott egy masik orult es beteritett minket hatulrol is!!! Szerencsere mar csak nevettunk a dolgon es gyorsan haza is szaladtunk, de lehet nem szamoltunk a hideg vizes zuhany kovetkezmenyeivel...
Penteki napunk Halloween lazban egett! Eloszedtuk az osszes tavalyi cuccot (papir pohar, papir tanyer, boszorkany kalapok, jelmezek...), es egesz nap azokkal jatszottunk. En csak a kalapokat voltam hajlando felvenni, mig noverkem be is oltozott parszor.
Szombat reggel mar nagy sutesben voltunk.
Delben atszaladtunk a szemkozti torta boltba, hoztunk lila, narancssarga es zold cukormazat, amivel delutan be is boritottuk a Halloween tortat, a szaraz sutiket.
 Kicsit meg buliztunk magunkban,
majd 5-re mentunk leendo osztalytarsam, Lee hazahoz. Mikor odaertunk, jol ledobbentunk (megszeppentunk) a rengetek jelmezes gyerek lattan.
A haz is szuperul fel volt diszitve. Jatszottunk kint, bent, majd jott a kaja ido (szendvicsek, sutik), amiknek a vegeztevel mar mennunk is kellett, mert jott ertunk apa Andrassal. A tortat sajnos meg sem kostolhattuk.
Apa munkahelyere mentunk, ahol jotekonysagi bulit rendeztek 7-tol. Volt par dolog a gyerekeknek is (zsirkreta, lapok szinezni, pok gyuruk, foszforeszkalo karkotok...), meg az egesz hely naaagyon ki volt diszitve, plusz meg a felnottek tobbsege is olyan jol be volt oltozve!!!
8-ig maradtunk csak, total kifaradva. En a foldon probaltam kenyelmesen elhelyeszkedni egy kis alvasra, de nem jott ossze a dolog.
Vegul az auto utan kezdtem el sirni, ahova beulve el is ajultam fel pillanat alatt.
Vasarnap delelott csak a mama ment templomba. Mi ujbol sutesbe fogtunk. Estere a templomhoz voltunk hivatalosak. 6-ra mentunk, volt egy rovid mise (kb 20 embernek), majd atmentunk a paplakba, ahol jo nagy (kicsit ijesztos) tuzijatek volt!
Utana pedig ettunk annyi sutit, tortat, amennyi csak belenk fert.
Este, ejszaka pedig mar egyertelmuve is valt, hogy Lori rendesen megfazott...

5 megjegyzés:

csupella írta...

Anyukátok egy cukrásztehetség!El vagyok bűvölve.Már a torták láttán is csorog a nyálam:)Nagyon jó kis Halloween-tek volt.

Era és Dani írta...

Tök jó lehet ez a Halloween......micsoda jelmezek .....gondolom,hogy élvezik a gyerkőcök.
Hát a sok tortáért meg .....szavam is elakad...csak gratulálni tudok.
Remélem Lori nem lett nagyon beteg....pusz.

Olivia ℇ Alexandra írta...

Ezek a torták!!! Kár, hogy olyan messze laktok, én is rendelnék egyet a szülinapomra!
Jó buli ez a Halloween, klasszul ki voltál feste.
Reméljük, nem fáztál meg olyan nagyon és hamar meggyógyulsz!
Pusz

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Annyira klaszak ezek a tortak,anya te egyszeruen fantasztikus vagy,annyira ugyes vagy,annyi szepet alkotsz ha en is tudnek ilyeneket folyton csak sutnek.Fol is csaphatnal cukrasznak.Lori edes beoltozve,oigazi haloweeni hangulat volt nalatok.Nlaunk nem divat ez es nincs ilyen hagyomanyunk sem.Nem unneplik itt a haloweent.Lori draga remelem nem vagy beteg.puszika

Dorisz írta...

Jó kis bulitok volt:) Jobbulást Lorinak:)