2009. július 21., kedd

Védőnő - Ruben

Okoztam mostanság érdekes éjszakákat anyámnak. Volt, hogy hajnali 1-kor keltem, pont egy órával azután, hogy anya fejt. Sírtam ezerrel egy kis hami után! Még szerencse, hogy aznap anya nem volt lusta fertőtleníteni a mellszívót, így nem a mosogatóban, hanem az egyik cumis üvegemben landolt a tejci. Gyorsan felmelegítettük, megittam lelkesen, majd még szopiztam is, de az csak azért kellett, hogy könnyebben aludjak el:)
Másik éjjel pedig úgy keltem, hogy 4-kor, 6-kor és 8-kor! Minden alkalommal szopiztam anya mindkét melléből, majd mentem is aludni, mint aki jól végezte dolgát.

Ma volt ám itt a védőnő! Annyi volt az oka, hogy 3 hónapos múltam és ilyenkor ki kell jönnie látogatóba. Egy tanuló jött, mert a milyénk épp arra vár, hogy a babája végre kibújjon a pocakjából:)

Szóval megjött a néni, aki miatt fel lettem keltve:( De nem bántam, mert szimpatikus volt, rögtön mosolyogtam neki. Beszélgettünk, átfutottuk, hogy már mit tudok, majd megmért. Jelenlegi súlyom 7400 gramm, így 15 hetesen.

Ezután viszont elhagyott a béketűrés, mert megéheztem. Panaszosan kezdtem, csak hogy ne rémisszem el a védőnőt, de mivel nem mozgott elég gyorsan, rákapcsoltam:)

Amúgy ügyesedésem azzal fejlődött, hogy már szinte mindent meg tudok fogni! A játszószönyegemen vagyok a legkirályabb, ahol a felettem lógó labdákat profin a tenyereim közé tudom már kapni.

A másik a muzsikáló játékaim figyelése, követése. Lori előszeretettel húzogatja fel nekem ezeket, ami én nagyokat rötyögök és áhítottan bámulok:)

Megkóstoltam a szegfűt, nem rossz:)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hali!


Ruben igazán nagy vagy,lehet hogy már utol is értél.ANyának jó tejcsije van.Nekem is van még bőven,hányásig zabálom magam,inkább amiatt kelek éjszaka mert kínoznak a fogincák.
Örülünk hogy ti is itt vagytok,én már egy ideje nem tudok belépni a babaszobára,így írni sem olvasni nem tudtalak titeket.
MEgpróbálok többet jönni,csak menjen már le a keresztelő.
Puszi:Bencikusék