2011. szeptember 6., kedd

Hideg is, meleg is - Ruben

Mult hetunk, azaz a nyari szunet utolso hete ugy elroppent, hogy szinte eszre se vettuk. Az idojaras rendesen osziesre fordult parszor, egyszer mar be is futottunk, de volt meg reszunk pancsolasban is.
Hetfon anya felkototte a megkergult paradicsomokat (nonek mint a gomba), majd az en szakszeru segitsegemmel kiastuk a maradek krumplikat.
Aztan jott a hideg, 2 napig alig mentunk ki, majd csutortokon megint olyan jo ido lett, hogy bevallatunk egy hirtelen jott vizezest.
Penteken beneztunk egy hasznalt butorboltba, ahol anyank arra lett figyelmes, hogy magyar hangokat hall!!! Kiderult, hogy egy magyar csalad 1 honapja koltozott varosunkba, ahol van 2 nagyobb gyerek (13 es 15) es egy -pont aznap lett- 2 eves fiucska!
Delutan megint elmentunk a jatszohazas pubba.
Szombat reggel a csajok fel 10-ig aludtak!!! En addig kreativan jatszottam.
Delutan a jatszoteren kotottunk ki, ahol -egy ido utan- elvesztettuk Jenit es mamat,
igy onnantol kezdve magunk setalgattunk a varosban, majd beneztunk apa uj munkahelyere, mert kulcsunk se volt, de inkabb a hozza nagyon kozel levo jatszoterre mentunk es ott megvartunk, mig vegez.
Vasarnap reggel megint ronda, hideg oszi napra ebredtunk. Templomba igy kocsival mentunk, majd onnan a Tescoba robogtunk husit venni az ebedhez. A panirozast noverkem nyomta.
Keso delutan anya elokotorta a tavalyi halloween-es cuccaink, Lori teli kabatait. Igy vagy fel orara megvolt a musor, mert felvaltva probalgattuk fel oket, majd pozoltunk, hol a mama gepe elott, hol anyae elott.

4 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

De klasz napjaitok voltak mar megint,Irigykedunk ratok rendesen mert mindig annyi jo programba van reszetek.Nalatok fele sok a jatszoter, jatszohaz, a templom, a konyvtar stb.Olyan edesek vagytok a kepeken, akkor ti is befejeztetek az utolso idei pancsolast.puszika

Alida írta...

Annyira jók a képek! A vizezős egészen művészi. Egy utazási iroda reklámja is lehetne. Nem csoda, h Tamcsi oda akar menni.:)
Puszi: Alida

Névtelen írta...

Sziasztok! Aranyosak vagytok! Puszi mindenkinek: Edináék.

Névtelen írta...

Sziasztok! Anyától kellene a családfája a nagyszülőkig visszamenőleg. Petyának kéne hon és népismeretből. Ha tudd segíteni az apuéban az is jó lenne.Név, életkor és ha volt valaki katona annak a rangja és szolgálati helye, ideje.