2011. augusztus 16., kedd

Mamaekra varva - Lori

Meg valamikor hajdanan...szombaton... elmentunk a konyvtarba egy esos napon, ahol talalkoztunk Wendy-ekkel, akiket meghivtam magunkhoz, igy aznap delutan 7 gyerek jatszott nalunk!
Vasarnap delutan pedig osztalytarsam, Jack 4. szulinapjara voltuk hivatalosak. A noverevel egyutt unnepelt, aki 8 eves lett a napokban, igy voltak nagyobb gyerekek is, de a kertjukben felallitott ugralovaron mindannyian nagyon jol elvoltunk.
Hetfoi napunk semmit tevessel telt, mig kedden a fel napot -ismet- a konyvtarban toltottuk. Tuzoltos nap volt, bent kulonbozo foglalkozasok voltak, kint pedig fel lehetett ulni a tuzoltoautora, majd az utolso egy oraban szemelyautoba szorult neni kimenteset nezhettuk, ahova mar Oliver baratom is becsatlakozott.
Szerdan boltokat jartunk, mert a hetvegere 4 kisbaratunk szulinapi bulijara keszultunk. Nem jartunk teljes sikerrel, de legalabb gyongyoket talaltunk az egyik charity boltban.
Csutortokon apa reggel melozott, igy mikor hazaert, palacsintat keszitett nekunk, amit en egy ido utan atvettem tole.
Pentek delelott Sheffield-be vonatoztunk. Meglatogattuk Bogust (Boglarka), aki anno orokolte tolem az osszes baba cuccom. Egesz nap naluk voltunk, ott ebedeltunk, majd epp ki akartunk menni a kozeli jatszoterre, mire leszakadt az eg. Bentragadtunk, de mar csak par orara, mert 5-kor el kellett indulnunk a vonathoz.
Szombaton aztan nagy amukfutast hajtottunk vegre. Anya a reggelt azzal toltotte, hogy hivogatta a mamat, elindultak-e mar? Majd kisurolta az ulogarniturat, mosott, teregetett, s vegul elszaladt velunk a piacra, plusz beszerezni az elmaradt ajandekokat. Mire hazaertunk mar majdnem del volt. Annabelle es occse, Joseph partija fel 1-kor kezdodott, igy pont annyi idonk volt, hogy kipakoljunk, becsomagoljuk az ajandekokat es szaladjunk is.
Innen fel 3-kor jottunk el, hazaugrottunk becsomagolni Katie es occse, George ajandekat, majd ismet elindultunk, ezuttal a buszhoz, amivel a masik buliba mentunk. Ez beoltozos buli volt, en Hofeherke voltam.
Haza 7-re ertunk, total elfaradva.
Vasarnap delelott a vegso pakolaszasok, takaritasok jegyeben telt. Delben talakoztunk apankkal a bolt elott, akit hamarabb elengedtek melobol, igy mar bevasarolt egy seregnek valot, mire odaertunk. Hazaerve meg volt egy kis idonk, ami alatt eloszedtuk a matracokat, agynemut, majd nekialltunk ebedet fozni es vegul 4-kor mar itt is voltak a mamaek!!!

5 megjegyzés:

Alida írta...

Na, végre! Ez is egy magára sokat váratott, ámbár nem túl hosszú bejegyzés lett. :)
Kéretik sűrűbben írni!
Alida

Olivia ℇ Alexandra írta...

Mennyi szülinapi buli!!! Az a Hófehérkés ruha nekem is nagyon tetszene :)))
Biztos jó lesz a mamáékkal, gondolom már nagyon vártátok őket. Az enyém is jön jövő héten, hogy segítsen anyunak a baba körül, meg engem hozzon-vigyen az iskolába az első napokban.
Olivia

myboys/kerub írta...

Ezek a szulinapi partyk igazan VALAMIK!! Nem ugy, mint a mienk volt ;) De majd a kov. izgibb lesz :) Jo olvasni az allando porgesed, mennyire tele vagy mindig energiaval...es otletekkel is (polc keszites, abc,stb) A mamazos napokhoz nagyon kellemes szorakozasokat kivanunk! Aztan varom a beszamolot...biztos szuper helyekre cipelitek majd el :)
Puszi!

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Gyonyoruek a kepek,igazan izgalmas napjaitok vannak.Lori van a Hofeherkes jelmezben?Edesek nagyon a kepek.Elvezitek ti a nyarat,de hogy ti mennyi szulinapi zsurra jartok,az klasz dolog.Lesz kit ti is meghivjatok majd a szulinapokra.puszika

Bea írta...

Micsoda bulik!!!!Tiszta buli a anyaratok,szupi!
Beus